SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Töreni Unuttu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksek Okulu'nda, 150 öğrenci mezun oldu. Törene, İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden katılım olmaması dikkat çekerken, bu durum tepki gördü.

UNUTTULAR MI?
İnönü Üniversitesi bünyesindeki Arapgir MYO'da 9 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilen mezuniyet törenine, bu yıl ilk kez rektör ya da 3 rektör yardımcısından herhangi birinin katılmaması dikkat çekti, tepki topladı.

Rektörlük seçimi telaşesindeki üniversitenin, 100 kilometre mesafedeki Arapgir ilçesinde düzenlenen, o gün ilçenin en önemli etkinliklerinden biri olan mezuniyet törenine İnönü Üniversitesi yönetiminden katılım olmaması ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

LİSE TÖRENİ GİBİ..
Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Arapgir Kaymakamı Engin Aksakal, öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Arapgir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dursun Özgüler de, günün anlam ve önemini içeren konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra diploma töreni düzenlendi ve ikramda bulunuldu.

Öğrenciler, halay çektikleri program sonunda keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız