SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Ulaşımına Düzenleme

0
Güncellendi - 2016-11-23 17:50:39
Üniversite Ulaşımına Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsündeki bazı alt yapı çalışmaları nedeniyle kısa bir süreliğine ulaşımda değişikliğe gidilecek.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, 24 Kasım ile 02 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olan söz konusu değişiklikle ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“24 Kasım itibari ile sabah ilk seferlerden akşam 18:30’a kadar, şehirden Turgut Özal Tıp Merkezi ve kampüs istikametine seyreden Trambus ve Temelli- Üniversite arası seyreden diğer toplu taşıma araçları yolcularını Turgut Özal Tıp Merkezinde indirerek kampüse girmeden tekrar şehir merkezine dönüş yapacaktır.

Şire Pazarı (Üniversite Durağı)’ndan Üniversite yönüne hareket eden toplu taşıma araçları ise Üniversite ana arama noktasında yolcuları tahliye edip, arama ve kontrol noktasından geçtikten sonra fakültelerine erişim sağlayabileceklerdir.

Öğrencilerin fakültelerine ulaşımını sağlamak için Turgut Özal Tıp Merkezi-Kampüs ve Nizamiye-Kampüs arasında mevcut duraklara uğrayacak şekilde ring seferler düzenlenecektir.”

Söz Konusu Uygulamanın 02 Aralık 2016 tarihinde son bulacağı kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (7 yıl önce)
    Üniversitenin büyük bir güvenlik zaafı var elinde bıçak belinde tabanca olan birisi çok rahat hiç aranmadan üniversiteye girebilir, eğitim-öğretim kurumunda bu açıklık tez zamanda giderilsin, odtü ye girmek için elli defa aranıyorsunuz ama dediğim gibi inönü ye giriş de aranma felan yok bu yorumu okuyan arkadaşlar ricam bimere bu konu hakkında yazmanız, cidden üniversite de ne öğrencinin ne çalışanın can güvenliği var emin olun bu böyle...buna bir çare bulunmalı acil.
    0
    0
    Yanıtla
  • derlac (7 yıl önce)
    neden tranbüs üninin içini tam olarak dolanmıyorkii yani çokmu zorr ,eski arama noktası ana otobüs durakları oranın önünden de gecmeli tranbüs üst yol darr iki araba gecemıyor
    0
    0
    Yanıtla