SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Üretti, Tüfenkci Test Etti

0
Güncellendi - 2016-04-21 16:57:58
Üniversite Üretti, Tüfenkci Test Etti
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen elektrikli otomobil 'Pehlivan ElekTrak'ı kullanarak test etti. 7 Balkan ülkesini gezecek olan 'Pehlivan ElekTrak'ın yolculuğunu Bakan Tüfenkci başlattı.

Bir dizi ziyaret için Edirne'ye gelen Bakan Tüfenkçi, Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen elektrikli otomobil 'Pehlivan ElekTrak'ı inceleyerek öğrencilerden otomobil hakkında bilgi aldı. Otomobilin test sürüşünü de yapan Bakan Tüfenkci, start bayrağını eline alarak 'Pehlivan ElekTrak'ı Balkanlar'a uğurladı.

Bakan Tüfenkçi yaptığı açıklamada, "Önemli olan bunları genç arkadaşların yapabilmesi. Üniversitede okuyan gençlerimizin kendi meslekleri doğrultusunda bir şeyler üretebilmesi ve bunu bilimsel olarak akredite edebilmeleri önemli. İnovasyon bu tip fikirlerden çıkar diye düşünüyorum. Bu arkadaşlara birilerinin destek vermesi gerekir. Bizim AK Parti olarak hedeflediğimiz yerli üretim amacımızı da genç arkadaşlarımızı da, buradaki arkadaşlarımızı da, emek veren arkadaşlarımızı da değerlendirmemizin doğru olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Edirne- iha

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKÇİ, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ÜRETİLEN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL 'PEHLİVAN ELEKTRAK'I KULLANARAK TEST ETTİ. 7 BALKAN ÜLKESİNİ GEZECEK OLAN 'PEHLİVAN ELEKTRAK'I STARTINI BAKAN TÜFENKÇİ YAPTI. (ERGİN YILDIZ - KORAY USTABAŞI/EDİRNE-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bilal (7 yıl önce)
    Ellerine saglik yapanlarin
    0
    0
    Yanıtla