SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Yolunda Kaza.. İbre 127'de Kaldı!..

0
Güncellendi - 2017-04-26 03:47:09
Üniversite Yolunda Kaza.. İbre 127'de Kaldı!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya – Elazığ karayolunda 8. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, TIR’a arkadan çarpan otomobil takla attı.

Villa Kent yakınlarında meydana gelen kazada, önünde seyreden Trambus’ü sollayan Ü.A. yönetimindeki 23 AJ 546 plakalı çekicinin, 23 AJ 547 plakalı dorsesine, S.Ş yönetimindeki 33 NPR 65 plakalı otomobil arkadan çarparak takla attı. Kazada, otomobilin üniversite öğrencisi olan sürücüsü hafif yaralanırken, olay yerinde gelen ambulans ile ayakta tedavi edildi.

Kaza yerinde yapılan incelemede otomobilin uzun fren izi görülürken, sürücüsünün frene basmasına rağmen TIR’a çarptığı anda hız göstergesinin 127’de takılı kaldığı görüldü.

Resmi Aracın Lastiği İçler Acısı

Bu arada  Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait olan ve yüksek tonajlı iş makinelerini taşıyan TIR’ın yük konulan bölümünde bulunan lastiklerdeki deformasyon görenleri hayrete düşürdü. Resmi plakalı bir aracın tonlarca ağırlıktaki iş makinelerini böyle lastiklerle taşıması eleştirilere neden oldu.

Savaş Barış - Yeni Malatya Gazetesi/ Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • BabaSultan (6 yıl önce)
    Kimse kendine toz kondurmuyor hız sınırı denen birşey var yawaş gitseydide kaza yapmasaydı.,
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (6 yıl önce)
    KOMYONCULARA LAFIM YOK AMA BU MÜNÜBÜSÇÜLER SANKİ YOL ONLARIN YANİ BABASININ TARLASI YOL ORTASINDA YOLCU İNDİRME VE BİNDİRME KORNAYA EL ALIŞKANLIĞI DİYE KEYFİ BASMA AYAĞIN SAKAT YADA YAŞLISIN YAYASIN KARŞIYA GEÇECEN SAĞINA SOLUN İYİ BAK MÜNÜBÜS VARSA GEÇME ÇÜNKÜ FİRENE BASMAZ BASARSADA ANAN ARVADIN GİTTİ ODA BAŞKANINA SORUYORUM BU NE HAL!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • murat özcan (6 yıl önce)
    O bölgede villa kent yanında ve karşısındaki kavşakta bir sene içinde en az 10 tane araç kaza yapıyor o bölgede biz öğrenci servisi ile 16/11/2016 'da kaza yaptık bir hafta sonra otobüs kaza yaptı bir ay sonra bir araç kaza yaptı bir sene önce bmw ile trambüs direğine çarpan araçta 3 kişi öldü yani oradaki kavşak yolyapımı sıkıntısı var .
    0
    0
    Yanıtla
  • creysler (6 yıl önce)
    Yav kardesim adam tıra arkadan carpmis tırın lastigini bahane ediosunuz ne alaka ben burda resmi kurumu belediyeyi savunmuorum. Tırın 12 tane tekeri var belki kazadan sonra oldu yada eskiydi top atti . yani. Tekeri yeni olsaydi bu kaza olmayacakmiydı ?????? Malatya trafiginde kamyon kulaniorum bu kadar sabırsız saygısız bi trafik. Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)creysler isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kazanın lastikle ilgisi tabiki yok. Ancak bu durum gelecekte kazalara neden olabilir bu açıdan hiç düşünmediniz mi yoksa bu durum umurunuzda değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebrar (6 yıl önce)
    Kurumlarda tas kayıp hala lastik diyorsunuz . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun Her şey güllük gülistanlık gibi de gösteriliyor bu şehirde. Herkes kafasına göre takılıyor. Bütün kurumları basitlestirdiler. Eskiden bir ağırlığı vardı bu şehrin. Şimdilerde ise her seçim rekor kıran fakat 15 yılda elinde müdürlükleri kaybeden bir şehir. Yazıklar olsun yarın oleceksiniz ve nasıl hesap vereceksiniz. Bir stad yaptınız 3.000 kişilik daha yapsanız avrupa maçı oynanır. Ama yok çünküuuuu özal öldü, Malatya da öldü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başka İlllerden atanan Müdürler malatya lılardan daha çok hizmet etmektedirler malatya lı Müdürler hep benim akrabam, benim adamım, benim partim diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat özcan (6 yıl önce)Mert korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    sana gönülden tebrik ediyorum ağzına salık iyi konuştun.
    0
    0
    Yanıtla