SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede 57 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:38:30
Üniversitede 57 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Üniversitesi çıkan olaylara ilişkin gözaltı sayısı 57’ye yükseldi. Gözaltına alınan öğrencilerin üzerinde ele geçirilen ve olaylarda kullanılan sopa, soda şişesi, demir baston ve şapkalar ise dikkat çekti.

İstanbul Üniversite Fen-Edebiyat Fakültesi’nde karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan ve 2 gündür aralıklarla süren olaylarda 47 kişi gözaltına alınmıştı. Olaylara karıştığı ileri sürüyen 10 öğrenci de akşam saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğrencilerin olay anında kayıtta olan fakülte güvenlik kameralarından tespit edildiği öğrenildi. Öğrenciler, hastanede yapılan sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, öğrencilerin kavga esnasında kullandıkları suç aletlerine de el konuldu. El konulan malzemeler arasında çok sayıda sopa, soda şişesi, demir baston ve siyah renkli şapkalar emniyete götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız