SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Açığa Alınan Personel Sayısı 71 Oldu

0
Güncellendi - 2016-08-12 03:30:10
Üniversitede Açığa Alınan Personel Sayısı 71 Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 15 Temmuz'dan bu yana 71 kişi görevden uzaklaştırıldı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından üniversite bünyesindeki soruşturmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Üniversitede 15 Temmuz'dan bugüne kadar aralarında akademisyen ve idari personelin de bulunduğu 71 kişinin açığa alındığını kaydeden Kızılay, soruşturmaların tüm hızıyla sürdüğünü de aktardı.

33'Ü KIZILAY DÖNEMİNDE..

Rektörlük görevini 8 Ağustos Pazartesi günü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'a devreden eski rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, görevi devretmeden önce yaptığı açıklamada FETÖ'ye yönelik soruşturmalar kapsamında 38 akademik ve idari personelin görevden alındığını bildirmişti.

Yeni rektör Prof.Dr. Kızılay'ın göreve başlamasından sonra, 33 akademik ve idari personelin daha FETÖ'yle irtibatlı oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldıkları ve böylece sayının 71'e çıktığı, soruşturmaların sürdüğü, bu sayının daha da artmasının beklendiği bildirildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • CengizDemiralp (7 yıl önce)
    İsimleri yayınlamamakla kimıer kimin emriyle korunmakta, lütfen bu vatan hainlerini ve 240 şehidimiz ve 2000 den fazla gazimizin kanları ellerine bulaşan bu alçaklar ne zaman hangi rektör, hangi dönekler döneminde üniversiteye, kimin referansıyla girdikleri kamu vicdanını rahatlatmak adına açıklama beklenmekte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (7 yıl önce)
    Sayın Rektörüm Dik dur eğilme,Malatyalı seninle,duaları ile de seninlle.Bunların inşallah üniversitemiizde kökünü temizlersiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • akadam (7 yıl önce)
    alınan kişilerin listesi nezaman yayınlacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla