SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Açılış Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:30
Üniversitede Açılış Günü
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi bugün 40. Akademik Yıl açılış törenini düzenleyecek. Törende İnönü Üniversitesi’ne Darende ve Hekimhan ilçelerinde Meslek Yüksekokulu (MYO) yaptırarak bağışlayan işadamlarına teşekkür plaketi ile fahri doktora belgesi verilecek.

1975 yılında kurulan İnönü Üniversitesi, bugün 40. akademik yıl açılış törenini gerçekleştirecek.

2014-2015 akademik yılını 40’ıncı yıl olarak kutlayan Malatya İnönü Üniversitesi’nin, Akademik Yıl Açılış Töreni saat 09.30’da Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayacak.

Törende Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Malatyalı işadamı Erman Ilıcak’a “Fahri Doktora Belgesi”, yine Malatyalı işadamı Mehmet Emin Sungur’a ise “Teşekkür Plaketi” takdim edilecek.

İşadamı Erman Ilıcak, Darende ilçesinde meslek yüksekokulu yaptırıp üniversiteye bağışlamıştı. İnönü Üniversitesi Senatosu ise okula Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu adını vermişti. Ilıcak yeni üniversitedeki öğrencilere de burs sağlıyor. 

Malatyalı işadamı Mehmet Emin Sungur’un da, Hekimhan ilçesinde bu yıl yaptırılan meslek yüksekokuluna büyük maddi destek sağladı ve İnönü Üniversitesi Senatosu tarafından bu okula Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu adı verildi.

Törende 40. Yıl anısına bazı hizmetlerinde toplu açılışı gerçekleştirilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız