SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Akademik Yıl Açılışı

A- A+ PAYLAŞ

Fakülte ve yüksek okullarında derslere 17 Eylül'de başlanan İnönü Üniversitesi'nde 2007- 2008 Akademik Yılı'nın açılışı dolayısıyla 2 Ekim Salı günü tören düzenlenecek.

Tören programı şöyle:

09.30 Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ve Saygı duruşu- Kampüs

10.00 Açılış töreni
-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
-Açılış konuşması Rektör Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu
-Protokol Konuşmaları
-Açılış dersi "Anayasaların Önemi ve Değişikliğine İlişkin Tartışmalar" Prof.Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu- Galatasaray Üniversitesi Anayasa Hukuku Öğretim Üyesi

19.45 Açılış Konseri
-Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası, Şef: Işın Metin, Solist: Hande Dalkılıç, Piyano

21.00 Açılış kokteyli

Not: Tören, konser ve kokteylin yapılacağı yer Kongre ve Kültür Merkezi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız