SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Atamalar

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi’nden sonra, istifayla boşalan Fen- Edebiyat Fakültesi dekanlığına da atama yapıldı. Fen, Sosyal ve Sağlık Bilimleri enstitülerinin müdürleri de değişti.

FEN-EDEBİYAT DEKANLIĞI..
Rektör adayı olan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Yılmaz’ın istifasıyla, yerine Prof.Dr. Ramazan Özdemir’in getirilmesinin ardından, Fen- Edebiyat Fakültesi dekanı Prof.Dr. Özfer Yeşilada’nın da istifa ettiği, yerine aynı fakültenin Matematik bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Selçuk Kutluay (fotoğraftaki)’ın getirildiği bildirildi.

Tıp Fakültesi’nde de yeni dekan Prof.Dr. Özdemir’in yardımcılıklarına Doç.Dr. İbrahim Halil Özerol ve Doç.Dr. Ahmet Kızılay getirildiler.

ENSTİTÜ MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ..
Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Kemal Kartal’ın istifasıyla bu göreve Prof.Dr. Mehmet Dikici’nin, yine Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Prof.Dr. Ali Şahin’in yerine Prof.Dr. İsmail Özdemir’in atandığı belirtildi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Tayfun Güldür’ün, eski rektörün görevinin son günlerinde istifa ettiği, yerine eski rektör Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu tarafından Prof.Dr. Hanifi Emre’nin getirildiği, Emre’nin yeni rektörün göreve başlamasıyla istifasını verdiği, bu enstitünün müdürlüğüne de rektör Prof.Dr. Cemil Çelik tarafından Prof.Dr. Ali Otlu’nun getirildiği öğrenildi.

REKTÖR DANIŞMANLARI..
Rektör danışmanlıklarının da şu isimlerden oluştuğu bildirildi:

Başdanışman Prof.Dr. Ali Otlu,
Danışmanlar: Doç.Dr. Mustafa Şenol, Doç.Dr. Ünsal Özgen, Doç.Dr. İlhan İçen, Prof.Dr. Sadık Keleş, Doç.Dr. Burhanettin Dönmez.

DİĞER ATAMALAR..
Bilgi İşlem Daire Başkanı Orhan Şahin’in yerine Teber Özceyhan’ın, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Çoban’ın yerine Yrd.Doç.Dr. Recep Karabulut’un getirildikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız