SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite'de Bahar Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri 18 – 21 Mayıs 2010 tarihleri arasında kampuste yapılacak.

Bahar Şenlikleri olarak da bilinen etkinliklerle ilgili üniversitenin resmi internet sitesinde şu bilgiler yeraldı:

"İnönü Üniversitesi 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri programı 18 – 21 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenecek.

Dört gün sürecek olan 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri 18 Mayıs 2010 Salı günü saat 11 : 30’da İnönü Üniversitesi Mudanya Meydanında protokol konuşmalarıyla start alacak.

Konferans, tiyatro, spor, konser ve çeşitli eğlence programlarıyla zenginleştirilen 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri’nin dört günlük programı şu şekilde gerçekleştirilecek.

Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında birinci gün halk oyunları gösterisi, Havacılık Topluluğunun paraşüt gösterisi, THM konseri, satranç turnuvası, 2. Ordu Komutanlığı Bando Takımı’nın bando konseri ve sanatçı Kıraç’ın konseriyle tamamlanacak.

İkinci gün İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Server Acim’in sunacağı ‘Pardus Kurulum’ başlıklı konferansı, İnönü Üniversitesi Oda Orkestrası’nın konseri, Çekirge Grubu’nun sunacağı ‘Urfa Sıra Gecesi’ ve sanatçı Oğuz Aksaç konseri ile tamamlanacak.

Üçüncü gün Türk Telekom etkinlikleri, üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Cemal Yurga’nın sunacağı ‘Magazin Yaşamın Müzik Beğenisine Etkisi’ başlıklı konferansı, öğretim üyemiz Doç. Dr. İsmet Emre’nin sunacağı ‘Okuma Kültürünün Bireyleşmeye Katkısı’ başlıklı konferansı ve sanatçı Mirkelam ile Kargo grubunun konseriyle tamamlanacak.

16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri’nin dördüncü günü ise satranç turnuvası finali, Türkçe Topluluğu tarafından düzenlenen Malatyalı Şairler programı, 1. Engelliler Spor Şenliği, tiyatro, Burcu Göker ve Eric Jenkins ikilisinin sunacağı piyano ve kemen dinletisi ve sanatçı Yonca Lodi konseri ile son bulacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız