SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Cumhuriyet Koşusu

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyetin ilanının 88. yıldönümü nedeniyle Malatya İnönü Üniversitesi tarafından Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.
 
İnönü Üniversitesi kampus alanında düzenlene koşuya Beden Eğitimi bölümü öğrencileri haricinde diğer fakültelerin öğrencileri katıldı. 3 bin 500 metrede gerçekleştirilen koşuya, 59 erkek, 17'de bayan öğrenci katıldı.
 
Yarışma sonucunda bayanlarda Tıp Fakültesi öğrencisi Elif Kanat birinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Elif Bayındır ikinci, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Tuğçe Bahar Hazar ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise, geçen yılda gerçekleştirilen Cumhuriyet Koşusu'nun birincisi olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Cebrail Sazan birinci, Eğitim Fakültesi öğrencisi Şakir Demir ikinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Muhammet Karakol ise üçüncü oldu.
 
Koşu sonrası ödül töreni düzenlendi. Birinci olan sporculara Cumhuriyet altını, ikinci olan sporculara yarım altın ve üçüncü olan sporculara çeyrek altın hediye edildi. 
 
Sporculara ödüllerini İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal ile akademisyenler takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız