SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Öğrenci Kavgası

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:10:57
Üniversitede Öğrenci Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde akşam saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasındaki kavga olayında 1 kişi bıçaklanması sonucunda yaralandı. Polis kısa sürede iki şüpheli öğrenciyi gözaltına aldı.

İnönü Üniversitesi'nde  yapılan öğrenci seçimleri nedeniyle karşıt görüşlü öğrenciler kampus alanı içerisinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bıçaklı saldırı sonucunda Ömer E. adı öğrenci yaralandı.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan öğrenci tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay sonrasında çok sayıda polis ekibi üniversiteye yönlendirildi. Yapılan çalışma sonucunda olaya karışan şüpheli öğrenciler O.O. ve Ç.B. gözaltına alındılar.

Üniversitedeki olay üzerine polis ekiplerince Battalgazi Öğrenci Yurdu önünde güvenlik önlemleri arttırıldı. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde de çok sayıda polis ekibi güvenlik önlemi aldı.

Kavganın  her hangi bir siyasi olayın devamı olarak gerçekleşmediği, 20 Ekim'de yapılacak olan Öğrenci Konseyi seçim çalışmalarından kaynaklandığı öğrenildi. 

Olayın büyümemesi ve karşıt görüşlü öğrencilerin yeniden kavga etmemesi için il merkezinde polis ekipleri önlemlerini yoğunlaştırdı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız