SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Panayır

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü üniversitesi Toplum Gönüllüleri Derneği tarafından Panayır düzenledi.

2. Proje günleri kapsamında İnönü Üniversitesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Türkiye geneli 80 üniversiteden 160 öğrenci katıldı. Yıl boyunca oluşturulan proje ve çalışmalarında sergilendiği etkinlikre daha sonra bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplum Gönüllüleri Genel Koordinatörü ve Proje Genel Koordinatörü Semra Yontürk, proje günleri kapsamında, Malatya İnönü Üniversitesi olarak, Panayır etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Proje Günleri'nin ilki İzmir'de düzenlenmişti. Bu manada Türkiye'de biz bu projenin ikincisini düzenliyoruz. 80 üniversitesden, iki Toplum Gönüllüleri Derneği Üyesi öğrencilerinin katıldığı bir etkinlik. Bu gün 160 öğrencide burada hazırladıkları projeleri sunuyor. Tabi arkadaşlarımız sosyal projeler hazırlayarak, bunları değerlendiriyor. Şu ana kadar 276 proje tartışıldı" dedi.

Panayır etkinliği ile projelerin değerlendirmeye alıdnığını kaydeden Yontürk, "Ayrıca, etkinliğin düzenlendiği alana standlar kurduk. Projeler ile alakalı fotoğraflarda burada sergiye açıldı. Böylece, düşünen ve tartışan bir gençlik ortaya çıkıyor. İnönü Üniversitesi olarak, bizde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yamanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız