SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:04
Üniversitede Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde satranç turnuvası düzenlendi. Üniversite öğrencilerinin katıldığı turnuva büyük bir heyecana sahne oldu.

İnönü Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen İnönü Üniversitesi Satranç Turnuvası yapıldı.

İki gün süren turnuvaya üniversite öğrencileri büyük ilgi gösterdi. İnönü Üniversitesi Mediko tesislerinde gerçekleştirilen turnuvayla ilgili değerlendirmede bulunan Öğretim Üyesi Ahmet Fethi Durmuş, İnönü Üniversitesi'nde satranç faaliyetlerine büyük önem verdiklerini, Satranç Topluluğu için yeni bir salon düzenlenmesi hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Satranç Topluluğu Başkanı Betül Büyükaşık ise, üniversite yönetiminin satranç topluluğuna büyük bir destek verdiğini belirterek, bu anlamda kendilerinin üniversite öğrencilerinde satrancın yayılması için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Satranç turnuvasında dereceye giren sporcular ise şöyle:

1. Betül Büyükaşık

2. Serhan Sinan Akbaba

3. Hacı Bayram Güleryüz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız