SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Spor Kulübü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde oluşturulan Akademi Spor Kulübü, düzenlenen bir tören ile tanıtıldı.

İnönü Üniversitesi Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtımda Vali Ulvi Saran ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e dağcılık sporları, yamaç paraşütü, doğa sporları, su altı sporları, yön bulma ve model uçak konularında bilgiler verildi.

Vali Ulvi Saran ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in de katılımıyla model uçak gösterisi de yapıldı.

Konuyla ilgili bilgiler veren İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spot Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, "Üniversitemiz bu konuyla ilgili büyük bir önderlik yapmaktadır. Doğa sporlarıyla ilgili bir Malatya ve üniversiteye hizmet edecek çalışma yapmaktayız. Sayın Valimizi bu amaçla buraya davet ettik. Kurduğumuz akademi spor kulübünün de kuruluşunu gerçekleştirdik. Üniversitemiz bünyesindeki oluşan spor kollarıyla ilgili sunumlar yaptık. Doğa sporlarından su altı sporlarına, dağcılık, yön bulma, yamaç paraşütü ve model uçak konularında Sayın Valimiz ve Rektörümüze bir sunum yaptık. Bu faaliyetleri Malatya ili çapında da yayarak, Malatya ile üniversitemizi diğer faaliyetlerle birleştireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız