SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitedeki Şenlik Cumartesi Sona Eriyor..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin "11. Gençlik, Kültür ve Sanat Şenliği" Cumartesi gecesi bitiyor. Perşembe akşamı da Fener Alayı düzenlendi.

18 Mayıs Çarşamba günü başlayan 4 gün süreli şenliklerin ikinci günü olan Perşembe günü, çeşitli kültürel etkinlikler ve müzik şöleni düzenlendi.

Perşembe günü 19 Mayıs dolayısıyla, kampüs içerisinde Rektör Fatih Hilmioğlu, yardımcıları ile dekanlar ve öğretim üyelerinin yanı sıra öğrencilerin katılımıyla bir fener alayı düzenlendi.

Aynı akşam, Kıbrıs Meydanı'nda pop müzik sanatçısı Funda Arar konser verdi. İlgi gören konseri 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık da izledi.

Etkinliklerin 3. gecesi olan Cuma gecesi Kıbrıs Meydanı'ndaki müzik-eğlence programında konser vereceği bildirilen Candan Erçetin'in rahatsızlığı nedeniyle gelemediği, bu nedenle programın üniversitenin kendi bünyesindeki grupların müzik etkinliğiyle gerçekleştirileceği öğrenildi.

Etkinliklerin son 2 günlük programı şöyle:

• 20 Mayıs Cuma:
-11.00 THM Grubu (KKM)
-13.30 Ahmet Selçuk İLKAN Şiir Dinletisi (KKM)
-16.00 Sahne Sanatları Topluluğu (KKM)
-18.00 Yakınca MYO Defile (KKM)
-18.30 Müzik Topluluğu- Kıbrıs Meydanı
-19.15 Tiyatro Topluluğu- (KKM)
-21.00 Müzik Eğlence- Kıbrıs Meydanı

• 21 Mayıs Cumartesi:
-10.00-20.00 Kareoke&Dj, Mikodo&Sürpriz Aktiviteler-Kıbrıs Meydanı
-20.00 Cem KÖKSAL Konseri- Kıbrıs Meydanı
-21.15 Pamela SPENCE Konseri- Kıbrıs Meydanı
-22.30 KARGO Konseri- Kıbrıs Meydanı.

FOTOĞRAFLAR: Kampüste 19 Mayıs akşamı yapılan Fener Alayı, Funda Arar konseri ve izleyenler. (Kaynak: İnönü Üniversitesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız