SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteden 13 Onur Belgesi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Senatosu tarafından , Üniversiteye katkılarından dolayı aralarında 2.Ordu’nun 3 dönem komutanlığını yapmış olanlar ile CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, sanatçı Hande Dalkılıç ile 2 Profesör ve hayırsever toplam 13 kişiye onur belgesi verilmesi kararlaştırıldı.

İnönü Üniversitesi Senatosunun Rektör Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu başkanlığında yaptığı toplantıda alınan kararla ayrıca bu kişilere eşleriyle birlikte Üniversitenin sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanma olanağı da sağlandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu Senato kararını açıklarken yaptığı konuşmada , Üniversiteye her türlü destek ve katkıda bulunanlara, Üniversite olarak verebilecekleri en önemli şeyin onur belgesi olması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Rektör Hilmioğlu, Üniversite Senatosu’nun onur belgesi verilmesine ilişkin aldığı karara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“ Üniversitemiz Senatosu, 07/07/2008 tarih ve 09 sayılı toplantısında üniversitemize yapmış oldukları çok önemli katkıları nedeniyle aşağıda isimleri yazılı kişilere, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ONUR BELGESİ verilmesini uygun bulmuştur.

1) (E.) Org. Edip BAŞER: Üniversitemizin başta bütün iç yollarının beton asfaltla kaplanması olmak üzere çevre düzenlenmesi ve ağaçlandırılmasında yapmış oldukları katkıları nedeniyle,

2)(E.) Org. Şükrü SARIIŞIK: Battalgazi ilçesinde 2. Orduya tahsisli 407 dekar büyüklüğünde arazinin üzerindeki binalar ve müştemilatı ile birlikte üniversitemize tahsisine karar vererek işlemleri başlatmaları nedeniyle,

3)Org. Hasan IĞSIZ: Battalgazi ilçesinde 2. Orduya tahsisli 407 dekar büyüklüğünde arazinin üzerindeki binalar ve müştemilatı ile birlikte üniversitemize tahsisinin tamamlanarak üniversitemize devredilmesindeki katkıları ve karaciğer nakillerinde organların başka illerden ivedilikle üniversitemize ulaştırılmasındaki katkıları nedeniyle,

4) Prof. Dr. Yaman TOKAT: Üniversitemizde kadavradan ve canlıdan yapılan karaciğer nakillerindeki katkıları nedeniyle,

5) Prof. Dr. Yıldıray YÜZER: Üniversitemizde kadavradan ve canlıdan yapılan karaciğer nakillerindeki katkıları nedeniyle,

6)Doç. Hande DALKILIÇ: Üniversitemizdeki sanatsal gelişmelere yapmış olduğu katkıları nedeniyle,

7)Dr. Naci EKŞİ: Arapgir'de yeni bir meslek yüksekokulu binası yapımına katkıları nedeniyle,

8)Ercihan EKŞİ: Arapgir'de yeni bir meslek yüksekokulu binası yapımına katkıları nedeniyle,

9)Yakup A. KARABAY: Arapgir'de yeni bir meslek yüksekokulu binası yapımına katkıları nedeniyle,

10)Turan TUNA: Arapgir'de yeni bir meslek yüksekokulu binası yapımına katkıları nedeniyle,

11)Nuri TUNA: Arapgir'de yeni bir meslek yüksekokulu binası yapımına katkıları nedeniyle,

12) Mv. Mevlüt ASLANOĞLU: Üniversitemize değişik zaman ve konularda yapmış oldukları katkılar nedeniyle,

13)Hasan BERKPINAR: 9892 kitap ve 1982 dergiden oluşan özel kütüphanesini üniversitemiz kütüphanesine bağışlamaları nedeniyle.

Üniversitemizce ONUR BELGESİ verilen kişiler ve eşleri üniversitemizin sosyal tesislerinden ücretsiz olarak yararlandırılırlar."

FOTOĞRAF: İnönü Üniversitesi'nin 13 kişiye onur belgesi verilmesi kararını aldığı son senato toplantısı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız