SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteden Kız Kaçırma!

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu durağında otobüs bekleyen 23 yaşındaki kız öğrencinin, eski erkek arkadaşı tarafından silah zoruyla kaçırıldığı bildirildi.

Jandarma’dan edinilen bilgiye göre; olay sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Üniversite Kız Öğrenci Yurdu durağında otobüs bekleyen 23 yaşındaki M.S.H., eski erkek arkadaşı 34 yaşındaki M.G. tarafından, bu şahsın kiraladığı 44..605 plakalı otoya silah zoru ile bindirilip kaçırıldı. Kız öğrenciyi merkez Balıkdere Köyü mevkiine götüren şahsın, M.S.H.’yi dövdüğü, bu sırada genç kızın etraftan yardım istemesi üzerine yetişen köylülerce kurtarıldığı belirtildi.

Jandarma, köylülerin yardıma gelmesi üzerine kaçan M.G. adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

ENİŞTESİNİN KIZ KARDEŞİNİ KAÇIRDI..
Öte yandan Fırat Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki M.Z.B., daha önce kız kardeşi 18 yaşındaki A.B.’yi isteyen, fakat babasının uygun görmeyip vermediği kayınbiraderi T.D.’nin kardeşini kaçırdığını polise bildirdi ve bulunmalarını istedi. M.Z.B., kız kardeşinin eve gelmemesi üzerine kayınbiraderini telefonla arayıp nerede olduğunu sorduğunu, onun da kız kardeşinin yanında olduğunu ve İstanbul’a gittiklerini söyleyip telefonu kapattığını anlattı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız