SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteden YMS'ye Yemek

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:47:04
Üniversiteden YMS'ye Yemek
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Yeni Malatyaspor yönetimini ve sporcularını akşam yemeğinde ağırladı.

Kalegöl Otel’de verilen yemeğe Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Vali Süleyman Kamçı, organizasyondan  dolayı Rektör Prof. Dr. C emil Çelik’e teşekkür ederken, Yeni Malatyaspor’a başarılar diledi.

Yeni Malatyaspor’un başarılı bir performansla geleceğe yürüdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, bu başarıların devamını dileyerek, Üniversite olarak Malatyaspor’un yanında olduklarını ifade etti. Ayrıca Yeni malatyaspor oyuncularına bu sezon sonuna kadar fizik dedavi konusunda Turgut Özal Tıp Merkezi olarak tıbbi destekte bulunacaklarının sözünü verdi.

Bu tür organizasyonların kendilerini daha çok motive ettiğini söyleyen Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil Gevrek, “Sporcularım ve camiam adına Sayın Rektörüm Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür ederim. Onların manevi destekleri bizler için çok önemlidir. Yeni Malatyaspor, en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Bunun için çalışacağız.” dedi. Ayrıca tıbbi destekte bulunması nedeniyle de Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür etti.

Programın bitiminde Kalegöl Otel’den ayrılan Yeni Malatyaspor yönetici ve oyuncularına hediye paketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız