SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteler Arası Voleybol Başladı

0
Güncellendi - 2017-11-28 21:54:48
Üniversiteler Arası Voleybol Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakaları, açılış töreninin ardından başladı. 5 gün sürecek müsabakalarda 16 takım mücadele ediyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TSUF) tarafından organize edilen Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakaları, Malatya İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın katılımıyla başlayan 2.Lig müsabakaları, 2 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan final müsabakalarıyla tamamlanacak.

Erkek ve Bayanlarda 8’er takımın yer aldığı Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakalarında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Muş Alparslan üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesi yer alıyor.

Bayanlarda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Muş Alparslan üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesi mücadele ediyor.

Erkeklerde ise Muş Alparslan Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Batman Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesi mücadele ediyor.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, açılış töreninde Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakalarına katılan bütün takımlara başarılar diledi.

Kızılay, 5 gün sürecek müsabakaların zevkli ve heyecanlı geçeceğini ifade ederek, üniversite olarak müsabakalara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız