SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteler Bilardo Şampiyonası

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:20
Üniversiteler Bilardo Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası düzenlenen seremoni ile başladı. 

İnönü Üniversitesi Bilardo Salonunda gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın açılış törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Spor Şube Müdürü Salih Coşar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Vasip Şahin, Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın Malatya’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm sporculara başarı dileklerini iletti.

Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek ise yaptıkları konuşmalarda, şampiyonanın barış, dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde sporun ruhuna yakışır biçimde yapılmasını temenni ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından, Vali Vasip Şahin’in bilardo topuna vuruşuyla Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası başladı.

28 Nisan ile 1 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonada İnönü, Hacettepe, Akdeniz, Anadolu, Bayburt, Fırat, Iğdır, İstanbul, Karadeniz Teknik, Orta Doğu Teknik, Pamukkale, Sinop, Başkent, Özyeğin, Yeditepe, Çankaya, Doğu Akdeniz, Düzce, Sütçü İmam, Yıldız Teknik ve Adnan Menderes Üniversitesi mücadele ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız