SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteler Dağ Bisikleti Yarışı

0
Güncellendi - 2016-04-26 01:12:40
Üniversiteler Dağ Bisikleti Yarışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen 2. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışması'na 15 üniversiteden 100 sporcu katıldı.

İnönü Üniversitesi Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Ömer Çelik, üniversite yerleşkesinde hazırlanan özel parkurdaki etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, sporcuları üniversitede ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, yarışmanın centilmence tamamlanmasını temenni etti.

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Başkanı Mehmet Uğur Özdemir de bu yıl Üniversitelerarası Dağ Bisikleti yarışmasının 2'ncisini düzenlediklerini anımsatarak, yarışmaya 15 üniversiteden 100 yarışmacının katıldığını söyledi.

Parkurun çoğunluğunun stabilize yoldan oluştuğunu anlatan Özdemir, "Yarışmada kadınlar 2, erkekler ise parkurda 4 tur atacak. Parkurun kilometresi erkeklerde 6, kadınlarda ise 5.2 kilometre uzunluğunda." diye konuştu.

Yarışmalar sonunda erkekler kategorisinde Çukurova Üniversitesinden Bayram Eroğlu birinci, Ege Üniversitesinden Hakan Arslan ikinci, Gazi Üniversitesinden Akif Bozkurt üçüncü, İnönü Üniversitesinden Talha Soku dördüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise Adıyaman Üniversitesinden Simge Ekici birinci, Ege Üniversitesinden Hazal Sarar ikinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Simge Gider üçüncü, İnönü Üniversitesinden Fadime Özge dördüncülüğü elde etti.

Takım olarak da erkeklerde Orta Doğu Teknik Üniversitesi birinci, Hacettepe Üniversitesi ikinci, Akdeniz Üniversitesi üçüncü, İnönü Üniversitesi dördüncü oldu.

Kadınlarda ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi birinciliği, Akdeniz Üniversitesi ikinciliği, Ege Üniversitesi üçüncülüğü, Hacettepe Üniversitesi dördüncülüğü elde etti.

Yarışmada bireysel kategoride birinciye 150, ikinciye 100, üçüncüye 75'er lira, takım kategorisinde ise birinciye 750, ikinciye 600, üçüncüye de 400 lira ödül verildi.

Etkilikte dereceye girenlere kupa ve madalya da takdim edildi.

AA

Pano03

Pano03d

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız