SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üniversitelerin Geleceği Parlak'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'in, Habertürk TV kanalında Üniversite Medya programına konuk oldu.

TMSF başkanlığından ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ekonomi başdanışmanlığına atanan Ahmet Ertürk'le birlikte programa katılan rektör Çelik, üniversitelerin öz kaynaklarını kullanarak yerelden evrensele ulaşacak bir vizyonla hareket etmesi gerektiğini bildirdi.

Habertürk TV'de Görkem İldaş Aşılıpınar'ın sunduğu programla ilgili olarak üniversitenin resmi sitesinde şu bilgi yeraldı:

"Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, 27 Mart 2010 günü Habertürk TV kanalında Üniversite Medya programına konuk oldu. İnönü Üniversitesinde son dönemde yapılan bilimsel ve akademik yenilikleri ve gelişmeleri değerlendiren Prof. Dr. Çelik, üniversite kavramının dünya genelinde geldiği noktayı ele alarak Türkiye üniversitelerinin de dünyanın aldığı yeni şekle göre bilimsel, teknolojik ve akademik düzenlemeler yapması gerektiğini kaydetti. Her üniversitenin kendi öz kaynaklarını kullanarak yerelden evrensele ulaşacak bir vizyonla hareket etmesi gerektiğini kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Türkiye’deki üniversitelerin geleceklerinin parlak olacağını vurguladı.

Üniversitelerin ekonomik sorunları ve çözümü konusunda tecrübe ve bilgilerinden istifade edilen, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün ekonomiden sorumlu Başdanışmanlığını yürüten hemşerimiz Ahmet Ertürk ise Üniversite Medya programının ikinci konuğu oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız