SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Sporculardan Rektöre Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-03-30 16:48:26
Başarılı Sporculardan Rektöre Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarılı olan ve 1. Lige yükselen İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı ile Amatör Futbol Ligi'nde mücadele veren ve şampiyonluğa oynayan İnönü Üniversitesi Futbol Takımı'nın antrenörleri ve sporcuları, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Rektör Yardımcısı ve BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, takım antrenörü Okt. Murat Kayapınar ve sporcuların katıldığı ziyaret, Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Sağlanan başarılardan ve yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri olarak, spor kültürünün yaygınlaştırılması için gayret sarf ederken bulunduğunuz ortamlarda gösterdiğiniz tutum ve davranışlarla başka çevrelere örnek olmanız hususunda sizlere önemli görevler düşmektedir" dedi.

Sağladıkları başarılardan dolayı takım antrenörlerini ve sporcuları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, hediyeler verdiği ziyaretçilerle beraber toplu fotoğraf çektirdi.

Bülten

Pano01ü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız