SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Cinayeti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aynı anda iki ayrı erkek ile arkadaşlık eden 2 üniversiteli kız yüzünden çıkan kavgada İnönü Üniversitesi'nde öğrenim gören Diyarbakırlı Furkan Gülaçtı adlı öğrenci bıçaklanarak öldürüldü. Gülaçtı'nın 34 yaşında ve af nedeniyle üniversiteye yeniden kayıt yaptırmış olduğu bildirildi. Cinayetle ilgili biri üniversite öğrencisi 2 kişi tutuklandı.

KIZLARIN PEŞİNDE..
Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan'nın açıkladığı bilgilere göre, olay gece Şıkşık Mahallesi İnönü Caddesi İrfan Apartmanı önünde meydana geldi.

İnönü Üniversitesi'nde öğrenci olan A.L.Z. ve H.B. adlı kız öğrenciler Nasuhi caddesi üzerinde bulunan bir cafede yine üniversitede öğrenci olan Turan Ozan Ö. (22) ile plastik pencere işi yapan bir işadamının oğlu olan Hasan K. (35) adlı şahıslar ile gece geç saatlerine kadar eğlendiler. Yurtta kaldıkları için, geç saat olması nedeniyle yurda alınmayacaklarını söyleyen kız öğrenciler, İnönü Caddesi Dörtyol civarındaki arkadaşlarının evine gideceklerini söylediler. Bunun üzerine Turan Ozan Ö. ve Hasan K. ise kız öğrencileri arkadan takip ettiler.

Kızlar, yine İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2. sınıfta öğrenim gören Furkan Gülaçtı (34) ile Ömer K. (22) adlı erkek öğrencilerin kaldığı eve gittiler. Apartmanın önüne gelen Turan Ozan Ö. ve Hasan K. burada kızlarla tartıştılar. Kavgaya kızların diğer erkek arkadaşları olan Furkan Gülaçtı ve Ömer K. adlı öğrencilerde karışınca Hasan K. elindeki bıçakla Furkan Gülaçtı'yı kalbinden bıçakladı.

Olay esnasında elinden yaralanan Ömer K. ise bıçakla Turan Ozan Ö.'yu kolundan yaraladı. Olay yerinden önce özel bir hastaneye ardından da Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Furkan Gülaçtı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak katil zanlısı Hasan K. ile diğer şüpheliler Turan Ozan Ö. ve Ömer K. yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, olayın bir siyasi yönünün bulunmadığını ve kız meselesi olduğunu belirterek, kavganın kızlarla birlikte eğlendikleri şahısları değil de, üniversiteli diğer erkek arkadaşlarının evine gitmesini tercih etmesi üzerine çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI..
Furkan Gülaçtı'nın bıçaklanarak öldürülmesi olayında 2 şüpheli tutuklandı.

Olaya karışan Hasan K. ile üniversite öğrencisi Turan Ozan Ö. (22), cinayet şüphelisi olarak tutuklanarak cezaevine konuldular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız