SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli de Yazıyor

A- A+ PAYLAŞ

Yeni yıl öncesinde Malatya Kent Konseyi tarafından 2011 de uygulanmak üzere başlatılan "2011 Malatya Yazıyor" kampanyası yaşlılara geçmiş günleri hatırlatırken gençlere de yeni heyecanlar katıyor.

Malatya Yazıyor Kampanyası kapsamında kampanyanın ilk ayağı olan mektup yazma ve kartpostal atmak için konsey tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan ziyaretlerin yanı sıra şehrin belirli noktalarında açılan stantlara vatandaşlar gurbette olan yakınlarına mektup ve kartpostal göndererek yoğun ilgi gösteriyorlar.

PTT önünde düzenlenen programın ardından Yeni Camii Önü, Malatya AVM' den sonra Kent Konseyi tarafından İnönü Üniversitesinde de Malatya Yazıyor Standı açıldı.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerince İnönü Üniversitesi kampüsünde oluşturulan stantta kampanyaya mektup ve kartpostal yazarak katılan İnönü Üniversitesi öğrencileri bu kampanya ile unutulan değerlerimizi tekrar topluma hatırlattıkları ve başta gençleri yazmaya teşvik ettikleri için Malatya Kent Konseyi'ne teşekkür ettiler.

Öğrenciler kampanyayı desteklediklerini, kartpostal ve mektubun sevdiklerine eski zamanları hatırlatacak nostaljik bir mesaj olacağını ifade ederek bu vesile ile unutulan yazma kültürümüzü de yeniden hatırladıklarını herkesin bu kampanya ile sevdiklerine mektup yazmasını istediler. Üniversite gençliği uzakta olan sevdiklerine kartpostal ve mektup yazarak kampanyaya destek oldular.

Genel Sekreterlik tarafından yılbaşına kadar devam edecek mektup ve kartpostal gönderiminin bundan sonra da Okuma Merkezi ve Sanayi esnafını ziyaretleriyle devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız