SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Genç Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi öğrencisi gencin babası telefonlarına yanıt alamayınca Malatya’ya geldi ve kaldığı evde oğlunu bulamayınca polise başvurdu. Bu arada, polis 1’i liseli 3 kayıp başvurusunu daha araştırırken, kayıplardan biri geri evine döndü.

EVDEN AYRILMIŞ..
Edinilen bilgiye göre; Batman’da oturan 52 yaşındaki M.V.K., İnönü Üniversitesi öğrencisi olan 23 yaşındaki oğlu İ.K.’ya telefonla ulaşamayınca merak etti ve Malatya’ya geldi. Oğlunun arkadaşları ile birlikte kaldığı Akpınar Mahallesi’ndeki eve giden M.V.K., arkadaşlarından oğlunun 3 hafta önce evden ayrıldığını öğrenince, polise başvurdu ve oğlunun bulunmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

DİĞER KAYIPLAR..
Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki F.D. adlı kadın, 27 yaşındaki kızı E.D.’nin, 4 gün önce hastaneye gitmek üzere evden ayrıldığını, aradan geçen zamana rağmen geri dönmediğini belirterek, polisten kızının bulunmasını istedi.

Şifa Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki O.K. de polise başvurdu ve 15 yaşındaki kızı H.K.’nin kayıp olduğunu bildirdi. Polis araştırmayı sürdürürken, tekrar başvuran O.K., kızının geri döndüğünü bildirdi.

Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 42 yaşındaki E.Y., Cumhuriyet Lisesi öğrencisi olan 16 yaşındaki oğlu B.Y.’nin okul çıkışı eve gelmediğini yaptığı aramalara rağmen bulamadığını belirterek, oğlunun bulunmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız