SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Gönüllülerden Eğitime Destek

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Toplum Gönülleri Topluluğu Topsöğüt Beldesinde bulunan 4 derslikli Topsöğüt Hürriyet İlköğretim Okulunun onarımını gerçekleştirdi.

2005 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın İnönü Üniversitesi öğrencileri tarafından Malatya şubesinin kurulmasıyla çalışmaya başlayan Toplum Gönüllüleri topluluğu son olarak da Topsöğüt İlköğretim Okulunun onarım ve boya-badana işini bizzat yaparak belde halkının gönlünü kazandı.

Toplum Gönüllüleri topluluğu proje sorumlusu Berah Baydin; “Topluluğumuz, gençlerin öncülüğünde ve büyüklerin katkısıyla topluma hizmet vermeyi amaçlamıştır. Hedefimiz, gençlerle özellikle de çocuklar olmak üzere toplumun tüm kesimlerini kaynaştırmaktır. Bu okulumuzun onarılması, boya-badana işlerinin yapılmasının yanı sıra çocuklarımıza da ‘okullarını sahiplenme duygusunu’ kazandırabilmektir. Projelerimizi başta sivil toplum örgütlerimiz ve resmi kurumlarımızla daha üst düzeye taşıyacağız.” dedi.

Topsöğüt belediye Başkanı Ömer Yağcı da “İnönü Üniversitesi gençlerinin bu çalışmaları gerçekten bizleri memnun etmiştir. Belediye olarak biz de her türlü lojistik desteği sağlıyoruz, ama gençlerimiz bu davranışları bizleri gerçekten memnun etmiştir."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız