SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Judocular Malatya'ya Dereceyle Döndüler

0
Güncellendi - 2018-05-04 16:22:48
Üniversiteli Judocular Malatya'ya Dereceyle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonasından derecelerle döndü.

  Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası, 20-22 Nisan tarihleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

  26 Üniversiteden 306 erkek ve kadın sporcunun katıldığı Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası'nda İnönü Üniversitesi de mücadele etti.

  Şampiyonada, İnönü Üniversitesi takım sıralamasında erkeklerde Gurbanberdi Garabeov beşincilik, kadınlarda ise ferdi müsabakalarda Süreyya Dağdeviren ve Kadriye Özman ile Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

  Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular Gurbanberdi Garabeov, Süreyya Dağdeviren, Kadriye Özman ile antrenörleri Yücel Öz ve Judo İl Temsilcisi Haydar Güler ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

  Ziyarette konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, " Sporcularımızın aldıkları bu başarı bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnanıyorum ki bundan sonra da bu başarıların devamı gelecektir. Her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımıza, antrenörümüz Yücel Öz’e ve Judo İl Temsilcimiz Haydar Güler’e aldıkları bu başarıdan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız