SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Kız Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran baba, sabah üniversiteye gitmek üzere evden ayrılan kızından daha sonra haber alamadığını bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 58 yaşındaki B.A., kızının sabah 07.00’de öğrenci olduğu üniversiteye gitmek üzere evden ayrıldığını, daha sonra kendisinden haber alamadıklarını, telefonlarının kapalı olduğunu bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

Tecde’de oturan 49 yaşındaki A.Ö. adlı şahıs da, 22 yaşındaki kızı G.Ö.’nün 09.00 sıralarında evden çıktığını, geri dönmediğini ve kayıp olduğunu bildirdi.

Taştepe’de oturan 64 yaşındaki B.Ş. de, 15 gün önce işe gideceğini söyleyerek evden ayrılan 23 yaşındaki kızı A.Ş.’nin geri gelmediğini bildirdi. Daha önce de 3 kez evden kaçan kızının hayatından endişe ettiğini belirten B.Ş., kızının bulunmasını istedi.

Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 62 yaşındaki H.K. adlı kadın da, birlikte yaşadığı 32 yaşındaki kızı D.K.’nin, öğle saatlerinde çocuklarını babaannelerine götürmek üzere evden çıktıktan sonra dönmediğini bildirdi.

Bu arada, 07.45 sıralarında Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifadesi alınan 11 yaşındaki F.A. adlı erkek çocuk, dersaneye gitmek için çıktığında gri renkli bir aracın yanında durduğunu, direksiyondaki 20-25 yaşlarında, esmer, kirli sakallı şahsın “Gel bin seni okula götüreyim” dediğini, kabul etmeyince de şahsın kendisini kovaladığını, ancak yakalayamadığını iddia etti.

Polis olaylarla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız