SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Kız Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

Ailesini arayarak Malatya otogarında kendisini karşılamalarını isteyen üniversiteli genç kız, otobüsten çıkmadı ve daha sonra kızın abisine gelen bir mesaja göre kaçırıldığının tahmin edildiği bildirildi.

OTOBÜSTEN ÇIKMADI!
Salköprü Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki A.K. adlı şahıs, polise başvurarak 26 yaşındaki kız kardeşi Ö.K.’nin Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gördüğünü, 6 Haziran günü Malatya’da olacağını söyleyip otogarda kendisini karşılamalarını istediğini, ancak kardeşinin gelmediğini, cep telefonunun da kapalı olduğunu, bir süre sonra kardeşinin telefonundan “Özlem iyi. Emin ellerde. Ben daha sonra ararım” şeklinde bir mesaj geldiğini anlattı. A.K., kız kardeşinin M.Ş. adlı şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

“GERİ DÖNMEYECEĞİM..”
Öte yandan, Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki R.N. adlı şahıs, 20 yaşındaki kızı Ö.N.’nin dedesinin yanına gitmek üzere evden ayrıldığını, dedesine gitmediğini ve bir gün sonra üvey annesine gönderdiği mesajda Antalya’da olduğunu ve geri dönmeyeceğini bildirdiğini, yaptığı araştırmaya göre kızının görüştüğü Ö.D. adlı şahıs tarafından zorla kaçırılmış olabileceğini belirtti. Polis araştırmayı sürdürüyor.

İLİŞKİYE BİR TUTUKLAMA..
Öte yandan, 17 yaşındaki M.A. adlı bayan, polise başvurarak, cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla 19 yaşındaki R.K. ve aynı yaştaki B.D. adlı şahıslardan şikayetçi oldu. Yakalanan ve “Reşit olmayanla cinsel ilişki” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlılardan R.K. tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız