SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Kızı Şok Eden İntihar..

A- A+ PAYLAŞ

PTT arkasındaki bir işhanının önünde genç bir kızla tartışan 20 yaşındaki genç, daha sonra tabancasını kalbine doğru ateşleyerek yaşamına son verdi. Üniversite öğrencisi olduğu öne sürülen genç kız, şok geçirirken, olay panik ve heyecan yarattı. Bu arada il merkezi ve Doğanşehir'de iki kişi kendilerini iple asarak intihar ederken, Kernek Şelalesi'nde intihara kalkışan genç kız da vatandaşlarca, kanaldan çıkarıldı.

TARTIŞMA VE SİLAH SESİ..
Edinilen bilgilere göre, olay, saat 16.15 sıralarında PTT arkası Evliyaoğlu İş Hanı'nın giriş kapısı önündeki kaldırımda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 20 yaşındaki İbrahim D. adlı genç, üniversite öğrencisi olduğu öne sürülen N.Y. ile bir süre tartıştı. Tartışmadan bir süre sonra genç üzerindeki kuru sıkıdan çevirme tabancayla kendini göğsünden vurdu ve olduğu yerde yığıldı. 112 acil servis ambulansıyla devlet hastanesine kaldırılan genç, hayatını kaybetti. Olay esnasında şoka giren genç kız ise polis ekipleri tarafından asayiş şubesine götürüldü. Olayın, İbrahim D.'nin, üniversiteli kıza olan "karşılıksız aşk"ından kaynaklandığı öne sürülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İKİ İNTİHAR DAHA..
Doğanşehir ilçesi Yenimahalle’de oturan 55 yaşlarındaki Hüseyin D. adlı şahıs, 13.00 sıralarında kendini iple asarak intihar etti. Olaya ilçe Cumhuriyet Başsavcılığı el koydu, ceset otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Saray Mahallesi Arpacı Sokağında da 46 yaşlarındaki Bahattin O. adlı şahıs, 03.00 sıralarında kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Bahattin O.’nun intiharıyla ilgili soruşturmaya başlanırken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevkedildi.

KERNEK'TE..
Öte yandan geçtiğimiz Pazar akşamı 17.00 sıralarında da, Kernek Şelale civarında kanala atlayarak intihara kalkışan 23 yaşındaki E.A. adlı kız, çevredekiler tarafından kanaldan çıkarıldı. Polise ifade veren E.A.’nın, bir pastanede ablası ve erkek arkadaşı ile oturduklarını, ileriye dönük evlilik dahil planlarını konuşurken, ablasının karşı çıkmasına sinirlendiğini, daha sonra kendisini kanala attığını söylediği bildirildi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız