SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Kızlara Seminer

A- A+ PAYLAŞ
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli uzmanlarca uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin bağımlılığı ile mücadele kapsamında seminer programları gerçekleştiriliyor.
 
Son olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu'nda barındırılan 120 üniversite öğrencisi genç kıza seminerle bilgi verildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli TUBİM (Türkiye Uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılığı izleme merkezi) İl Temsilcileri tarafından; 
 
24.11.2011 günü 21.30-23.00 saatleri arası “MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE” konusunda farkındalığın artırılarak gençliğimizi bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarından koruma amacı ile İlimiz Kredi Yurtlar Kurumu Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda yaklaşık 120 üniversite öğrencisinin katıldığı seminer programı düzenlenmiştir.
 
Emniyet Müdürlüğü olarak Madde Bağımlılığı ile Mücadele gibi önemli bir konuda proaktif bir çalışma ile tüm toplum bireylerini bilinçlendirmek ve maddenin zararlarından korumak için halkımızın güven ve desteğine ihtiyacımız vardır.
 
Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda her türlü bilgi ve paylaşımlarınız için 155Polis İmdat ve 0422 322 31 12 numaralı KOM Şube Müdürlüğümüze ait telefonu 7gün 24 saat boyunca arayabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız