SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Kızlardan Taciz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

4 üniversiteli genç kız, Sivas Caddesi’ndeki sokakta kendilerine tacizde bulunduğunu öne sürdükleri şahsı yakalattılar. Bu arada, Elazığ’da kaybolan bir genç kızın Malatya’da birahanede çalıştırıldığı, fuhuş yaptırıldığı öne sürülürken, 18 yaşındaki kız bulunamadı.

ÜNİVERSİTELİ KIZLARA TACİZ..
Edinilen bilgiye göre; üniversite öğrencisi olan 21 yaşındaki Trabzon doğumlu T.T., aynı yaştaki Çumra doğumlu İ.B., 20 yaşındaki Afşin doğumlu E.Ü. ile 22 yaşındaki K.Maraş doğumlu Z.A. adlı kız öğrenciler, Sivas Caddesi Stad Karşısı’ndaki sokak içerisinde, okula giderken, 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendilerine cinsel organını gösterdiğine ilişkin, polise şikayette bulundular. Öğrencilerin verdikleri eşgal üzerine araştırmayı sürdüren polis, 25 yaşlarındaki T.A. adlı şahsı yakaladı. Öğrenciler tarafından da teşhis edildiği belirtilen T.A. ise suçlamaları kabul etmedi. “Cinsel Taciz” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

“KIZIMI KAÇIRIP FUHUŞ YAPTIRDI..”
Elazığ’da oturan 55 yaşındaki H.G. adlı kadın, Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, 18 yaşındaki kızı A.G.’nin, 15 Ağustos tarihinden itibaren kayıp olduğunu, yaptığı araştırmada kızını Y. Adlı şahsın kaçırdığını, Malatya’da bir birahanede çalıştırdığını ve fuhuş da yaptırdığını öğrendiğini öne sürdü. Olayla ilgili ifadesine başvurulan Cezmi Kartay’daki birahane sahibi N.Ö., kızın 20 gün kadar işyerinde çalıştıktan sonra ayrıldığını, nerede olduğunu bilmediğini söylerken, polis kızı Elazığ’dan kaçırdığı öne sürülen Bingöl doğumlu 23 yaşındaki Y.Ö. adlı şahsı da yakaladı. Y.Ö. adlı şahıs ifadesinde, kızla Elazığ’da tanıştığını, ancak kaçırmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi. İki şahıs ifadelerinin ardından salıverilirken, kızın bulunmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız