SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteliden Liseliye..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından Dilek Lisesi'ne yaklaşık 1000 kitaptan oluşan bir kütüphane kazandırıldı.

Lise binasında yapılan Kütüphane açılış törenine Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekan yardımcısı Prof. Dr. Hüsamettin Çoşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve yardımcısı Mehmet Poyraz, Proje koordinatörü Münir Şahin, Lise Müdürü Orhan Toğrulca, öğretmenler ve çok sayıda üniversite ve lise öğrencileri ile öğretmenler katıldı.

Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulaması dersi çerçevesinde gerçekleştirilen kütüphane açılış töreninde Dilek Lisesi öğrenci tarafından hazırlanan resim sergisinin de açılışı yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Lise Müdürü Orhan Toğrulca, "Üniversiteli öğrencilerimizin tarafından kütüphanemizin boyanması ve tefrişinin yanı sıra kütüphanemize kazandırdıkları 1000 kadar kitapla hem öğrencilerimiz hem de Dilek beldesi sakinlerince takdirle karşılanmıştır." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü ve Fakülte Dekanının konuşmalarından sonra kütüpnahenin açılışı öğrenciler ve yetkililer tarafından gerçekleştirildikten sonra kütüphane ve resim sergisinin gezilmesi ile tören sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız