SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteliden Örnek Davranış

0
Güncellendi - 2017-01-24 04:08:20
Üniversiteliden Örnek Davranış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir genç, parkta bulduğu ve içinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanı Battalgazi Belediyesi zabıta görevlilerine teslim etti. İçinde 950 TL para ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdan, sahibine teslim edildi.

İnönü Üniversitesi öğrencisi olan Yunus Emre Tatar isimli genç, parkta yürürken yerde bir cüzdan buldu. İlk olarak polisi arayan genç, polisin cüzdanı belediye yetkililerine teslim etmesini söylemesi üzerine Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne gelerek cüzdanı zabıta görevlilerine tutanak karşılığında teslim etti.  950 TL para ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdan sahibine ulaştırıldı. Cüzdanı bulan Yunus Emre Tatar, cüzdanı yürürken bulduklarını belirterek, “Vilayet Parkında buldum. Bir tane bayan koşturuyordu, onu durdurdum, sordum ‘benim değil’ dedi. Polisi aradım daha sonra. Onlarda biz alamıyoruz belediyelere teslim edin dedi. Bende Belediyeden bir zabıtaya teslim ettim. Yardımcı oldular ve kimlik bilgilerine bakıldı. Ben hiç cüzdana bakmadım. Cüzdan sahibin bulunduğuna sevindim” dedi.

Bulunan cüzdanın kızına ait olduğunu belirten Ramazan Akdağ ise, “Vilayet Parkı’nın yanında kaybetmişti kızım cüzdanı. Cüzdanda hesap kartları vardı. Kendisi memur olarak çalışıyor. 950 TL para vardı. Ehliyeti ve kimliği vardı” diyerek, cüzdanı bulan Yunus Emre Tatar’a teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • süle sa (7 yıl önce)
    aferin arkadaşa o paradan hayır gelmezdi zaten.Allah da onun işini rast getirir imtihan dünyası.
    0
    0
    Yanıtla