SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteliler Kaza Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da üniversiteli öğrencilerin bulunduğu otomobilin takla atması sonucunda 5 genç yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Elazığ Karayolu Anadolu Lisesi karşısında meydana geldi. M.C yönetimindeki 23 HK 341 plakalı otomobil İnönü Üniversitesi’ndeki Kariyer Günleri konferansından dönerken aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik sonucu takla attı. Otomobil, yolun ortasındaki refüjde bulunan elektrik direğine çarparak durdu.

Kazada otomobil içerisinde bulunan ve üniversite öğrencileri oldukları belirtilen A.Y ağır olmak üzere sürücü M.C, ile birlikte İ.Y, D.A ve H.D yaralandı. A.Y. adlı yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınırken, M.C, İ.Y, D.A ve H.D. Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Mücelli Caddesi’nde 43 yaşındaki A.İ.’nin yönetiminde bulunan 44..124 plakalı otoyla çarptığı D.A. adlı kız çocuğun yaralandığı bildirildi.

Cirikpınar Mahallesi’nde 32 yaşındaki M.C.H.’nin yönetiminde bulunan 44..788 plakalı kamyonetle çarpışan bisikletin 23 yaşındaki sürücüsü O.Ö. yaralandı.

Çevreyolu’nda 37 yaşındaki M.A.’ya ait 44..136 plakalı oto, 51 yaşındaki C.Ç. yönetiminde bulunan 44..572 plakalı otoya arkadan çarptı. İkinci araçta bulunan 50 yaşındaki S.E. ve 56 yaşındaki İ.D. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde 31 yaşındaki Y.Ö. yönetiminde bulunan 44..642 plakalı otonun çarptığı İ.K. adlı bisikletli çocuğun yaralandığı bildirildi.

Orduzu’da 38 yaşındaki M.S.A. yönetiminde bulunan otonun çarptığı M.Ö. adlı çocuğun yaralandığı belirtildi.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 28 yaşındaki M.K.’nin 44..499 plakalı otosuyla çarptığı M.A. adlı erkek çocuk yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 55 yaşlarındaki R.Ç. yönetiminde bulunan 44..182 plakalı oto, 23 yaşındaki S.A. adlı bayana çarptı ve hafif şekilde yaraladı.

TARLADA KAZA!
Akçadağ Dedeköy’de de 55 yaşındaki İ.G. 44..948 plakalı traktörü ile bahçesini sürerken dikkatsizlik sonucu kayısı ağacına çarptı ve yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız