SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Gençler MÜNÖP'ü Kurdu

0
Güncellendi - 2016-10-03 16:42:55
Malatyalı Gençler MÜNÖP'ü Kurdu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'daki çeşitli üniversitelerde öğrenim gören Malatyalı gençler tarafından, Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu (MÜNÖP) kuruldu.

Malatyalı öğrenciler arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, birbirlerine destek amacıyla kurulan MÜNÖP, ilk toplantısını İstanbul Esenler Menderes Mahallesi 309 Sokak bulunan Battalgazi- Malatya Gençlik Derneği'nin binasında yaptı.

İrfan Sarıoğlan'ın başkanlığında oluşturulan platformun ilk toplantısına katılan Battalgazi- Malatya Gençlik Derneği Başkanı İrfan Köpürür, "Hepimizin ortak bir sevdası ve paydası olan Malatya bugün bu mekânda toplanmamıza vesile olmuştur. Birçok ortak noktamız ve hedeflerimiz var. Sevgi, saygı, hoşgörü, dürüstlük ve sadakat çerçevesinde birçok etkinlik gerçekleştireceğimize, projeler üreteceğimize, gençliğe ve Türkiye’nin geleceğine iyi eserler bırakacağımıza inanıyorum” dedi.

MÜNÖP'ün ilk toplantısına başkanlık eden Sarıoğlan ise, "Malatya Gençlik Derneği’nin kuruluş amacını, hedeflerini ve günümüze kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri göz önüne aldığımızda Platformumuz ile aynı istikamette olduğuna kanaat getirdik. Karşılıklı istişareler neticesinde birlikte hareket etmenin her iki kuruma da katkı sağlayacağına inandık ve bu karar doğrultusunda burada toplandık. İrfan Köpürür başkanımız ‘Biz üniversiteli gençlerimizin çektiğimiz sıkıntıları çekmesini; kira - stopaj, elektrik – su – doğalgaz – telefon vb faturalar ile yükümlü olmasını, aidat ödentileri, gelir – gider kalemleri, beyanname vb takip işleri ile yorulmalarını istemiyoruz. Üniversite gençliği bu meşgalelerle değil dersleri ile meşgul olmalı, akademik çalışmalar için bir arada bulunup toplumsal faydaya katkı sağlayacak projeler üzerinde durmalıdır’ dedi ve bizi buraya davet etti. Yapılan görüşmeler biri birini tamamlayıcı nitelikte olduğu için süreç hızlı bir şekilde ilerledi ve bugün burada ilk toplantımızı gerçekleştirmek nasip oldu. Malatya Gençlik Derneği ilk günden platformumuza 2 üniversite öğrencisi kazandırdı. Birlik ve beraberlik ile tesis edilemeyecek hiçbir yapı yoktur” diye konuştu.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

münöp2

münöp3

münöp4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • metin oncu (7 yıl önce)
    Allah yolunuzu açık etsin insallah muafak olursunuz
    0
    0
    Yanıtla