SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitelilere Paraşüt Eğitimi

0
Güncellendi - 2018-03-20 03:38:49
Üniversitelilere Paraşüt Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Havacılık Topluluğu üniversite öğrencilerine uçuş eğitimi veriyor. 2017-2018 yeni yıl döneminde yamaç paraşütü eğitim sürecine başlayan topluluk uçuş faaliyetlerine devam ediyor.

İnönü Üniversitesi Havacılık Topluluğu iki yıl önce başladığı uçuş eğitimlerinde çok sayıda öğrenciye uçuş eğitimi vererek onlara yamaç paraşütü spor faaliyetleri sunuyor. Eğitim sürecini tamamlayan üyelerine uçuş imkânı sağlıyor. 10-11 Mart tarihlerinde 60 üye Ziyaret Tepe’de alçak uçuş gerçekleştirdi.

Topluluk Başkanı Yusuf Göngör, “İnönü Üniversitesi Havacılık Topluluğu olarak 2 yıl önce üniversitemizde faaliyetlerimize başladık. Topluluk olarak, 2017-18 dönemi açılış toplantımıza katılan 400’e yakın üyemizle birlikte yamaç paraşütü eğitim sürecine ilk adımı attık. Dört hafta süren teorik eğitimlerimizin ardından aday pilotlarımızı bir teorik eğitim sınavına tabi tutarak bilgilerini test ettik. Sınavda başarılı olan üyelerimiz ile birlikte üç haftalık yer çalışması eğitimlerimizi üniversitemizin stadyumumda gerçekleştirdik. İki günde toplam 60 üyemizi Ziyaret Tepe eteklerinde alçak tepe uçuşu ile tanıştırdık. Tüm üyelerimiz tek başlarına aldıkları eğitim ile ilk uçuşlarını tamamladılar” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız