SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitenin Başarılı Sporcuları

0
Güncellendi - 2017-03-30 20:06:38
Üniversitenin Başarılı Sporcuları
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinde faaliyet gösteren çeşitli spor dallarında başarılı olan sporcular İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Sağlık Kültür ve Daire Başkanı Ömer Çelik, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Spor Şube Müdürü Salih Coşar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu yer aldı.

Ziyarette konuşan Rektör Kızılay, İnönü Üniversitesini başarıyla temsil eden İnönü Üniversitesi Salon Futbolu kız, erkek takımları, kick boks, masa tenisi ve badmintonda başarılı olan sporcuları tebrik etti.

Rektör Kızılay, öğrencilerin üniversite takımlarını en üst düzeye çıkaracaklarına emin olduğunu belirterek, "Sizin başarılarınızla ileriye doğru adım atarak gidiyoruz. Basketbol ve futbol takımımızda bu sene başarılar elde ettik. Bu sene sporda üniversitemizin çok başarılı bir yılı. Başarıdan başarıya koştuğumuz bir yıl. Onun için sizin bu başarılarınızla gurur duyuyoruz. Siz bu başarılarınızla sadece üniversite değil şehir de gurur duyuyor. Hem şehir olarak hem de üniversite olarak sizin başarılarınızla gurur duyuyoruz. Onun için sizin çalışmalarının sonuna kadar arkasındayız. Bundan sonra da başarılarınızı devam ettirmeniz için her türlü desteği vereceğiz. Sizin başarılarınızda emeği geçen hocalarınıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnönü Üniversitesinde 28 branşta 50'den fazla takımın olduğunu dile getiren Rektör Kızılay, "Her alanda neredeyse takımız var. Biz büyük bir üniversiteyiz. Ekiplerimiz yarışmalarda başarıdan başarıya koşuyor. Sizleri tekrar tekrar tebrik ediyorum. Hepinizin alınlarınızdan ve gözlerinizden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Rektör Kızılay, Spor Bilimleri Fakültesini yakın zamanda kuracaklarına değinerek, "Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunu (BESYO) fakülteye çeviriyoruz. YÖK'ten karar alındı. Bakanlar Kuruluna gönderildi. Oradan da karar çıkınca tümüyle gerçeklemiş olacak. BESYO fakülteye dönüşmüş olacak" dedi.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Spor Şube Müdürü Salih Coşar ise İnönü Üniversitesinde 29 yıldır görev yaptığını belirterek, "Bu yıl üniversite olarak birçok branşta başarılara imza attık. Rektörümüz Ahmet Kızılay bize her türlü desteği veriyor. Kendisine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ziyarette sporcular kazandıkları kupa ve madalyaları Rektör Kızılay'a takdim etti.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız