SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitenin Takımları Üst Liglerde

0
Güncellendi - 2017-03-31 04:29:08
Üniversitenin Takımları Üst Liglerde
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi spor branşlarında başarılı bir sezon geçiriyor. Üniversitenin erkek voleybol, futbol ve basketbol takımları 2. Lig’den birinci lige yükselirken, salon futbolunda hem kadınlar hem de erkekler de Süper Lige çıktı.

Malatya İnönü Üniversitesi sporda büyük başarılara imza attı. Üniversitenin futbol, basketbol ve voleybol takımları üniversiteler arası müsabakalarda birinci lige çıktı.

İnönü Üniversitesi bu sezon sporda büyük bir atılım yaşadı. Üniversitenin erkek voleybol, futbol ve basketbol takımları 2. Lig’den birinci lige yükseldi.

Üniversitede gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Kadın ve erkek salon futbolu müsabakaları sonucunda ise hem kadınlar hem de erkekler Süper Lige yükseldi.

SALON FUTBOLUNDA BÜYÜK BAŞARI

İnönü Üniversitesi, salon futbolunda hem erkek hem de kadınlarda Süper Lige yükselme başarısını elde etti.

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Salon Futbolu 1. Lig Müsabakaları, Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu’na gerçekleştirildi.

Üniversiteler 1. Ligi’nde İnönü, Düzce, Mersin, Bartın, Şehit Ömer Halisdemir, Erzincan ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversiteleri, Süper Lige yükselebilmek için mücadele etti.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonunda yapılan ve dört gün süren müsabakalarda erkeklerde İnönü Üniversitesi birinci, Selçuk Üniversitesi ikinci, Düzce Üniversitesi üçüncü oldu. Kadınlarda ise Selçuk Üniversitesi birinci, İnönü Üniversitesi ikinci, Düzce Üniversitesi üçüncü oldu.

Erkeklerde birinci olan İnönü Üniversitesi ile bayanlarda birinci olan Selçuk Üniversitesi ve ikinci olan İnönü Üniversitesi önümüzdeki Salon Futbolu Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

VOLEYBOL’DA BİRİNCİ LİGE YÜKSELDİLER

İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Grup Birinciliğinde üstün bir performans ortaya koyarak birinci lige yükseldi.

Antalya'da gerçekleşen müsabakalarda rakipleri karşısında başarılı bir mücadele sergileyen İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı, oynadığı beş maçı set vermeden kazandı ve adını Üniversitelerarası Voleybol Birinci Ligine yazdırdı.

FUTBOLCULAR MAÇ KAYBETMEDEN LİG ATLADI

Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Grup Birinciliği müsabakalarında oynadıkları dört karşılaşmada üç galibiyet ve bir beraberlik kaydeden İnönü Üniversitesi Erkek Futbol Takımı da bir üst lige katılmayı hak kazandı.

Futbol Takımının Antrenörü Murat Kayapınar, 2'inci ligden 1'inci lige yükselme müsabakalarında takım olarak güzel bir performans ortaya koyduklarını ve 1'inci lige yükseldiklerini ifade etti.

İnönü Üniversitesi Basketbol Erkek Takımı, Voleybol Erkek Takımı ve Futbol Erkek Takımı bir sonraki yıl birinci lig de mücadele edecek.

BASKETBOL TAKIMI ADINI BİR ÜST LİGE YAZDIRDI

İnönü Üniversitesi erkek basketbol takımı, üniversiteler arası ikinci lig basketbol grup birinciliğinde üstün bir performans ortaya koyarak, birinci lige yükseldi.

Üniversiteler arası ikinci lig grup birinciliği müsabakaları Antalya’da gerçekleştirildi. 12 erkek 9 bayan takımın yer aldığı turnuvada büyük bir çekişme yaşandı. İnönü Üniversitesi, dördüncü gün maçlarının ardından bir üst lige çıkmayı garantiledi. Müsabakalarda iyi bir performans ortaya koyan İnönü Üniversitesi, bir üst lig hayalini gerçekleştirdi ve gelecek sene birinci lige mücadele etme hakkını kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız