SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitespor İlk Puanını Aldı

0
Güncellendi - 2016-10-03 16:17:41
Üniversitespor İlk Puanını Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’da, Araban Belediyespor karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligin ikinci haftasında İnönü Üniversitesispor, sahasında Gaziantep ekibi Araban Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın 30’ncu dakikasında kaleci Volkan Tuncel’in kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla 60 dakika 10 kişi mücadele eden İnönü Üniversitesispor, 1-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı. Sarı siyahlılar, karşılaşmanın son dakikasında Oğuzhan Gündoğdu ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı ve sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

“DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

İnönü Üniversitesispoer’un golünü kaydeden Ebubekir Yardım, “Takımımız çok genç ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sezona iyi hazırlandık. Sezon başında bazı sıkıntılarımız vardı ama çok şükür hallettik. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Yardım, takım olarak daha iyi sonuçlar alacaklarını kaydederek, “Genç bir takım olduğumuz için çok koşuyoruz. Kapasite olarak çok iyi bir takımız. Gelecek arkadaşlarımızda var. Takımın daha da iyi olacağına inanıyorum. İnşallah takım olarak iyi yerlere geleceği” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Takımın teknik direktörü Murat Kurt ise BAL Ligi’nde ilk puanları aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kurt, “Araban Belediyespor iyi bir takım kurmuş. Bizde bu sene ilk kez BAL Ligi’nde yer alıyoruz ve İnönü Üniversitesi’ni, Malatya’yı temsil ediyoruz. Karşılaşmada 30’ncu dakikadan itibaren eksik kalmamıza rağmen arkadaşlarımız canla başla iyi bir mücadele ortaya koydular. 1 puan aldık, BAL Ligi’nde ilk puanımızı almış olduk. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

üniversitesporekm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız