SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitesporlular Gelecekten Umutlu

0
Güncellendi - 2016-10-18 01:25:36
Üniversitesporlular Gelecekten Umutlu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor gelecek adına umutlu.

Ligde geride kalan 4 hafta sonunda 1 mağlubiyet, 3 beraberlik alarak 3 puan toplayan sarı siyahlılar, gelecek haftalarda galibiyetle tanışmak istiyor.

BAL Ligi’nde ilk sezonunu geçiren Malatya temsilcisi, Adıyaman 1954 Spor mağlubiyetiyle başladığı ligde geride kalan 3 maçta 3 beraberlik aldı. Şampiyonluk iddiası olan Araban Belediyespor ile 1-1, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’la da 0-0 berebere kalan İnönü Üniversitesispor, son olarak sahasında Elazığ Yolspor ile golsüz berabere kaldı.

“LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

yunusemrekutluİnönü Üniversitesispor’un sağ bek oyuncusu Yunus Emre Kutlu, takım olarak iyi çalıştıklarını ifade ederek, gelecek haftalarda çok istedikleri galibiyeti alacaklarına inandıklarını söyledi. Genç oyuncu, ligin dördüncü haftasında sahalarında Elazığ Yolspor ile oynadıkları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak istediklerini alamadıklarını ifade ederek, “İlk 3 maçımızı zorlu rakiplere karşı oynadık. Sahamızda Elazığ Yolspor ile oynadığımız karşılaşmada ilk galibiyetimizi almak istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki haftalarda inşallah 3 puanı alacağız” dedi.

Kutlu, ligi bitirebildikleri en iyi yerde tamamlamak istediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Bizim hedefimiz belli. Ligde kalmak istiyoruz. Takım olarak ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah istediğimizi yaparız ve ligi en iyi yerde bitiririz.”

“ŞAMPİYONLUK İDDİASI OLAN TAKIMLARDAN PUAN ALDIK”

enespehlivan  İnönü Üniversitesispor’un kalecisi Enes Pehlivan ise Elazığ Yolspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Maça ilk yarı tutuk başladık. Rakibi biraz tarttık. Kapalı oynadık ve daha sonra oyunu açmaya başladık. Birkaç pozisyon yakaladık, ilk yarıda bir topumuzda direkten döndü. Olmayınca olmuyor” diye konuştu.

Pehlivan, ciddi rakiplerden önemli puanlar aldıklarını kaydederek, “Ligde ilk 3 maçımız çok zordu. Grupta şampiyonluk iddiası olan takımlara karşı oynadık. Bu 3 maçta 2 puan kazandık. Bu bizim için iyi bir durum çünkü ikinci yarıda çok daha önemli maçlar oynayacağız. Küme düşmemek için mücadele ediyoruz. Ligi orta sıralarda bitirirsek bu bizim için başarıdır” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız