SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteye Yeni Genel Sekreter

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi genel sekreterliği görevini 6 yıl sürdüren Reşat Özkan'ın geçtiğimiz hafta vefatından sonra, bu göreve asaleten, üniversitenin Hukuk Müşavirlerinden Avukat Metin Bulut'un atandığı bildirildi.

Üniversitenin resmi internet sitesinde yeralan açıklamada, 12 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere genel sekreterliğe Avukat Bulut'un atandığı belirtilerek, kutlama ziyaretine geleceklerin çiçek getirmeyip, bunun yerine İnönü Üniversitesi Vakfı'na öğrenci bursu olarak kullanılmak üzere bağış yapılması istendi.

Atamanın duyurulduğu mesajın altında, yeni genel sekreterin özgeçmişine de yer verilirken, 29 yıllık memur olan Bulut'la ilgili "Memuriyet yaşamı boyunca hakkında hiçbir disiplin ve ceza soruşturması açılmadı. Olumsuz sicil ve disiplin cezası almadı." ifadesine yer verildi.

Yeni genel sekreterin özgeçmişi ile ilgili olarak üniversite sitesinde yer alan bilgi şöyle:

"ÖZGEÇMİŞ
Adı Soyadı : Metin BULUT
Doğum Yeri ve Tarihi : Amasya – 12.06.1956
İlköğrenim : Amasya İli Merkez İlçe Karaibrahim Köyü İlkokulu (1966)
Lise : Tokat Gazi Osman Paşa Lisesi (1974)
Önlisans : Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)
Sevk ve İdare Yüksekokulu (1976)
Lisans : Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)
Sevk ve İdare Yüksekokulu (1978)
Lisans : Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1986)

İş Deneyimi : 25.04.1977 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde memur olarak göreve başladı. Aynı birimde 1978 tarihinde şef kadrosuna atandı. 1986-1987 öğretim yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Meslek Lisesinde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi öğretmenliği yaptı. 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde avukat kadrosuna atandı ve 1991 yılına kadar bu görevi yürüttü. 1991–1993 yıllarında İnönü Üniversitesi Hukuk Müşaviri, 1993-1995 yıllarında Pamukkale Üniversitesi Hukuk Müşaviri, 1995-2003 yıllarında Adnan Menderes Üniversitesi Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 1992 yılında 5 ay kadar İnönü Üniversitesi Genel Sekreterliği görevini, 1993-1994 yıllarında 8 ay kadar Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreterliği görevini ikinci görev olarak yürüttü. 07.04.2003 tarihinde İnönü Üniversitesi Hukuk Müşaviri kadrosuna atandı. Halen 1/4 derece/kademededir.

Memuriyet yaşamı boyunca hakkında hiçbir disiplin ve ceza soruşturması açılmadı. Olumsuz sicil ve disiplin cezası almadı. Son 6 yıllık sicil ortalaması 90/100 üzerinde olduğundan 1984 ve 1990 yıllarında olmak üzere 2 defa kademe ilerlemesinden yararlandı. Emsallerine göre başarılı çalışmalarından dolayı bir kez bir maaş tutarında nakit para ödülü aldı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce bilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız