SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ünlü Markalar İçin Üretiyorlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 70 kişi ile işe başlayan tekstil firması işçi kapasitesini 400'e çıkartarak, Avrupa'nın ünlü konfeksiyon markalarını Malatya'da imal etmeye başladı.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde şuanda kiralık olarak kullandığı tesiste istihdam hedefini 400'e çıkartan ve kendi tesisinde kurmaya başlayan Öz-ak Tekstil, İstanbul'daki tesislerini kapatmadan Malatya'da yeni bir istihdam kapısı açtı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSO Meclis başkanı Sami Payza, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, 2. Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Başkanı Muzaffer Erşan, AKP İl Başkan Yardımcısı Bülent Tüfekçi ile birlikte Öz-Ak Tekstil Fabrikası'nı gezdi.

Öz-ak Tekstil Malatya Fabrika Müdürü Mehmet Akbalık, 2007 yılından bu yana Malatya'da kot pantolon ürettiklerini söyleyerek, hedeflerinin bin 500'e ulaşmak olduğunu kaydetti.

Akbalık, Malatya'da '70 kişi ile 2 bin metrekare bir yerde işe başladıklarını hatırlatarak, şuanda da 6 bin metrekarelik tesiste Mayıs ayı sonu itibariyle istihdam hedefinin 400 olduğunu kaydetti. Akbalık, "Fabrikamızda şu an 250 kişi çalışıyor. Mayısın ilk haftasında bir 150 kişi daha istihdam edeceğiz. Kendi koleksiyonlarımızdan Avrupa'nın en ünlü markalarına fason imalat yapıyoruz. Buraya yatırımımız 40 milyon dolar" dedi.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da önemli bir istihdam kapısı açan Öz-Ak Tekstil yönetimine teşekkür ettiklerini söyleyerek, sorun ve sıkıntılarda her zaman yatırımcının yanında olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız