SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Unutmayın, Unutturmayın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:01
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Bu hafta yoksul insanları soyanlardan, yetim hakkı yiyenlerden hesap sorma haftasıdır” dedi. 

Parti il binasında, ellerinde 17 Aralık operasyonuyla ilgili yazı ve pankartlarla merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticileriyle birlikte, 17 Aralık operasyonunun yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında AKP iktidarını eleştiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “700 bin liralık kol saatinin rüşvet olduğu da gerçekti, çikolata kutularında 500 bin lira alan Bakanlar da. Yatak odalarındaki para kasaları, sıfırlanamayan paralar da gerçekti” iddialarında bulundu.

Kiraz, şunları söyledi:

"Bugün Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonun yıldönümü. 1 Yıl önce Bakanların, oğullarının, akrabalarının, işadamlarının çıkar ilişkilerinin, yolsuzluklarının ses ve görüntü kayıtları ile gün yüzüne çıktığını izledik.

Bu  hafta Türkiye için çok önemli bir hafta.17 ve 25 Aralık tarihleri Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük yolsuzluklarının yapıldığının kanıt tarihleri…

Ne o tapeleri,

ne tapelerde geçen yolsuzluk cümlelerini,

ne de bu gerçekleri gizlemeye çalışanları,

unutmadık-unutturmayacağız;

Çünkü yaşananların hepsi gerçekti…

700 bin liralık kol saatinin rüşvet olduğu da gerçekti,

Çikolata kutularında 500 bin lira alan bakanlar da.

Yatak odalarındaki para kasaları, sıfırlanamayan paralar da…

İşte bu yüzden

17 ve 25 Aralık tarihlerini unutmadık-unutturmayacağız…

Buradan Tüm Malatyalılara sesleniyorum.

Siz de unutmayın, unutturmayın… 

Montaj- dublaj dediler, hem uluslar arası şirketler hem de adli tıp kurumu konuşmaların montaj olmadığını açıkladı. 

Kendileri, çocukları, yakınları, yandaşları yolsuzluğun tam içinde yer alıyorken,

Darbe diyerek bu gerçekleri gizlemek  istiyorlar.

Evet ortada  bir darbe var oda yolsuzluklarla halkın cebine yapılan darbe ve AKP nin yolsuzluklarını kapatmak için yargıya yaptığı darbe.

AKP’nin bir Malatya Milletvekili de her şey bu kadar çıplak bir şekilde ortadayken, gittiği her yerde CHP’yi darbecilerle kol kola olmakla suçluyor. 

Dinimize küfreden Müslüman olsa…

Bu çabaların hiçbiri AKP’nin  12 Eylül Askeri darbesinin ürünü olduğu gerçeğini gizleyemez.Darbelerle beslenip, iktidara gelen, darbelerle hesap soracağını söyleyip hiçbir adım atmayan AKP’nin başkalarına darbeci demesi abesle iştigalidir.

Ey sayın vekil, 

Sen darbenin ardından hayatını kaybeden, sakat kalan, mahpus damlarında çürüyen,hayatı karartılan, fişlendiği için yıllar sonra çocukları iş bile bulamayan kaç CHP’li olduğunu biliyor musun?

Kimin genel başkanı hapse atıldı, hangi partinin mallarına el konuldu, kimlere siyaset yasağı getirildiğini biliyor musun?

Bu bedelleri CHP’liler öderken, sizler ne yapıyordunuz?

Bu ülkede darbelerle en fazla mağdur olan parti olan CHP,bizzat darbe dönemlerinde canını siper etmiştir.

Ey AKP’liler siz hangi bedeli ödediniz Allah aşkına!

AKP’liler bu gerçekleri öğrenip öyle konuşsunlar.

Yaptıkları yolsuzlukları saklamak için, gündem değiştirmek için CHP’yi ağızlarına bir daha almasınlar…

Tutturmuşlar,17-25 Aralık darbedir diye..

Gezi Direnişi darbedir diye..

Hem hırsızlık yapacaksın hem de darbe diyeceksin.İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın…

17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonları  yapıldıktan sonra 

AKP’nin adı  ne adalet ne kalkınmadır,

AKP: Ayakkabı Kutusunda Para’nın partisidir.

Bu hafta ,Türkiye’de yaşayan yoksul insanları  soyanlardan, yetim hakkı yiyenlerden hesap sorma haftasıdır.bu  hafta yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftasıdır.

CHP olarak Türkiye genelinde düzenleyeceğimiz etkinliklerle, AKP’nin yolsuzluklarını halkımıza anlatmaya devam edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız