SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Unutulmayacak Bir Seçimdi"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

AKP'den yeniden milletvekili seçilen Mücahit Fındıklı, "12 Haziran ülkemiz ve demokrasimiz için, dünya için bir dönüm noktası olmuştur."dedi.

AKP'nin 1. sıra adayı olan ve ikinci kez milletvekili seçilen Fındıklı, seçimleri şöyle değerlendirdi:

"Demokrasi tarihimizde unutulmayacak bir seçim yaşadık. 12 Haziran ülkemiz ve demokrasimiz için, dünya için bir dönüm noktası olmuştur. Seçim sonuçlarını büyük bir memnuniyetle karşıladık. AK Parti her iki seçmenimizden birinin oyuyla 3. defa milletimizden yetki aldı.

12 Haziran seçimlerinin galibi oy oranına bakıldığında AK Parti’dir. Ancak biz bu sonucu AK Parti’nin kazancı olarak okumuyoruz. Köylü,kentli, çiftçi, esnaf, zengin, fakir, kadın, erkek, yaşlı, genç, Kürt Türk .. herkes galiptir, herkes kazanmıştır. Kazanan demokrasimizdir, demokrasimizin standartları yükselmiştir. İstikrar, barış, adalet, özgürlük galip gelmiştir. Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlumların umudu galip gelmiştir.

12 Haziran’da kaybedenler de var. Çeteler kaybetmiştir. Milli irade üzerinde vesayet kurmak isteyenler, karanlık, kirli oyunlarla yıllarca bu milletin iradesini yok sayanlar kaybetmiştir.

Hukuk dışı yollarla, karanlık güçlerle, demokrasi dışı yöntemlerle Türkiye’yi yönetme devri bir daha geri gelmemek üzere tarihin derinliklerine gönderilmiştir.

Malatya %68 oranıyla istikrara, adalete, hizmete, insana verilen değere olan bağlılığını bir kez daha ve çok güçlü bir biçimde sandığa yansıtmıştır. Bundan sonra, milletimizden, Malatya’mızdan aldığımız bu taze güç ile daha büyük bir heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz. Çok güzel bir kampanya dönemi yaşadık, adayları ve teşkilatlarıyla bütün partiler dostluk ve kardeşlik içinde birbirini kırmadan rekabet etti. AK Parti’ye oy veren vermeyen tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ederim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız