SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Upuzun İnce Yollar da Artık Asfalt

0
Güncellendi - 2016-06-01 23:12:52
Upuzun İnce Yollar da Artık Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve 4 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolu asfaltlandı.

Arapgir ilçesinin var olan sorunlarını çözen Büyükşehir Belediyesi Taşdelen, Eski Arapgir, Yazılı ve Aluçlu Mahallelerinin ulaşımını sağlayan 16 kilometre uzunluğundaki grup yolunu da sıcak asfalt ile kapladı.

Arapgir’de 7 noktada yol çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır yapılmayı bekleyen grup yolunda ilk olarak alt yapı çalışmaları yaptı. Altyapı çalışmalarının devamında ise sıcak asfalt ile kaplandı. Seyyar asfalt plentiyle yerinde üretim yaparak asfaltlanan grup yolunun 15 yıl sonra ilk defa asfaltlanmış olduğu bildirildi.

Yapılan asfalt çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten bölge sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Yolun uzun yıllardır bakım istediğini ifade eden vatandaşlar, “Yolumuz 2000’li yılların başında asfaltlanmıştı. Bölgemizde kış aylarında yoğun kar yağışı oluyor. Büyükşehir burada kış aylarında muazzam mücadele veriyor. Yolun uzun yıllar yenilenmesi için taleplerde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a bu talebimizi ilettik. Sorunun çözümü için gerekli talimatları verdi. Şimdi yolumuz sıcak asfaltla kaplandı. En büyük sorunlarımızdan biri çözüldü. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.

4 mahallenin en önemli sorununun çözüldüğünü belirten Yazılı Mahalle Muhtarı Yalçın Doluyurt, “Yolumuzun önceki hali berbattı çok bozulmuştu. Birçok mahalleye ve mezraya hizmet veren yolumuz pırıl pırıl oldu. Hem de sıcak asfalt serildi. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

asfalt1

asfalt2

 

asfalt3

asfalt4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cenk (7 yıl önce)
    Maşallah. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Güzel olan her şey takdir edilir .Ellerine sağlık, lakin 3 aydır. Paşaköşkü Mah. Akçam sk çalışma var vatandaş tozdan muzdarip. Battalgazi belediyesine sulaması için Tlf ediyoruz. Akşamları suluyoruz yanıtını alıyoruz. Toz toprak gündüz araç trafiğnden hat safhaya ulaşıyor. gece değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (7 yıl önce)
    Bu yolları böyle görmekte varmış teşekkür ederim Büyükşehir e ve emeği geçenlere
    0
    0
    Yanıtla