SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ürdünlü Gelin Çarptı, Kaçtı

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran şahıs, yaklaşık 1 hafta önce akrabaları vasıtasıyla tanıştığı ve evlenmek için Malatya’ya getirdiği Ürdünlü kadının, ziynet eşyası ve evdeki parayı alarak kaçtığını öne sürdü ve şikayetçi oldu.

72 yaşındaki A.Ö. adlı şahıs, Beydağı Polis Merkezi’ne başvurarak, yaklaşık 1 hafta önce Hatay ilinde oturma izni bulunan Ürdün vatandaşı N.A. adlı kadın ile akrabaları aracılığıyla tanıştığını, evlenmek için Malatya’ya getirdiğini, bir ara evden ayrılıp döndüğünde, kadının kendisinin aldığı iki altın bilezik, iki yüzük ile evde bulunan 100 Euro ve 100 lirayı da alarak gitmiş olduğunu gördüğünü anlattı. Polis Ürdünlü kadını “Dolandırıcılık ve Hırsızlık” suçlamasıyla aramaya başladı.

Bu arada Hekimhan Hasançelebi beldesinde oturan 54 yaşındaki V.K., evlenmek için kendisinin yanına gelen 39 yaşındaki Ş.T. adlı kadının, takı olarak aldığı altınları alarak kaçtığını jandarmaya bildirdi ve kadının yakalanmasını istedi.

Öte yandan Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan 64 yaşındaki B.G. de, kendisinin camiye, eşinin de aynı binadaki çocuklarının evine gittiklerini, eve döndüğünde hırsız girmiş olduğunu, 2 bin lira para, 6 adet çeyrek altın ile fotoğraflar ve bazı evrakların çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi, şikayetçi oldu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız