SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ürdünlü Heyet Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:34:11
Ürdünlü Heyet Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Ürdün'ün İrbit şehri Belediye Başkan Yardımcısı Mohammad Ziyad, beraberinde bir heyetle birlikte Malatya Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu'yu ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyaret sırasında İrbit ile ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mohammad Ziyad, İrbit şehrinin Ürdün’ün ikinci büyük şehri olduğunu ve yaklaşık 1 milyon nüfusa sahip olduğunu söyledi.

Türkiye’nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu belirten Ziyad, "Türkiye bütün mazlum halkların yanında olan, ender büyük devletlerden birisidir. Bütün Ortadoğu olmak üzere İslam ülkelerinin örnek aldığı bir ülkedir. Derin bir tarihe sahip olan Ürdün’de Türk iş adamları önemli görevler üstlenmiştir. Türkiye ile her alanda işbirliği içindeyiz. Buraya belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere her alanda işbirliği yapmak için geldik. Malatya güzel bir şehir, buradan edineceğimiz tecrübe ve bilgileri İrbit'te uygulamaya çalışacağız" dedi.

Ürdün’ün Ortadoğu'da stratejik bir öneme sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu da, İrbit şehrinin yöneticilerini Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Malatya'nın Türkiye’de önemli bir şehir olduğunu aktaran Mumcu, "Malatya sanayi ve tarım şehridir. Dünyada kayısının başkenti olarak biliniyor. 750 bin nüfusuyla, bölgenin gelişime açık cazibe merkezi olarak kabul ediliyor. Belediyecilik hizmetlerimizi, tecrübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizi dostlarımızla paylaşacağız. Bu işbirliğinin yanında her alanda da birlikte hareket etmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

Ziyaret sırasında, Ertan Mumcu Mohammad Ziyad'a kayısı ve kayısı kristali hediye ederken, Ziyad da Mumcu'ya İrbit Belediyesi'ni simgeleyen bir plaket takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız